09 Eylül 2026
ÖNDER’DEN GAZZE’YE “BİR ÇANTA DA FİLİSTİNLİ KARDEŞİME” KAMPANYASI

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Gazze’deki çocuklara destek olmak amacıyla “Bir Çanta da Filistinli Kardeşime” kampanyasını hayata geçirdi. Kampanya kapsamında 1.500 TL bağışla Filistinli bir çocuğun eğitim ihtiyaçlarına katkı sağlanabilecek.

09 Eylül 2026

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Gazze’deki çocuklara destek olmak amacıyla “Bir Çanta da Filistinli Kardeşime” kampanyasını hayata geçirdi. Kampanya kapsamında 1.500 TL bağışla Filistinli bir çocuğun eğitim ihtiyaçlarına katkı sağlanabilecek.

Türkiye’de milyonlarca öğrenci yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte yeniden okullarının yolunu tutarken ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Gazze’deki çocukları unutmadı. “Bir Çanta da Filistinli Kardeşime” çağrısıyla başlatılan kampanya ile Filistinli çocukların eğitim ihtiyaçlarına destek olunması hedefleniyor.


Kardeşlik sınırları aşıyor
Gazze’de yaşanan ağır şartlar çocukların günlük hayatlarının yanı sıra eğitimlerini de derinden etkiliyor. ÖNDER, başlattığı kampanyayla yeni eğitim öğretim döneminde Türkiye’deki öğrencilerin heyecanını Filistinli kardeşleriyle paylaşmayı ve dayanışma bağlarını güçlendirmeyi amaçlıyor.


Kampanya kapsamında bir çanta bedeli 1.500 TL olarak belirlendi. Yapılacak bağışlarla Gazze’deki çocukların eğitim ihtiyaçlarına katkı sunulacak.


“Filistinli kardeşlerimizi unutmuyoruz”
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Türkiye’nin dört bir yanındaki teşkilat mensuplarını, gönüllülerini ve hayırseverleri kampanyaya destek olmaya davet etti. Yeni eğitim öğretim yılının sevincini paylaşırken Filistinli çocukların da hatırlanması çağrısında bulunuldu.


Bağışlar, ÖNDER’in bağış sistemi üzerinden veya ÖNDER İmam Hatipliler Derneği adına

Kuveyt Türk Bankası TR55 0020 5000 0022 0010 0000 21

IBAN numaralı hesaba gerçekleştirilebiliyor.


https://bagis.onder.org.tr/bagis/filistin-canta


ÖNDER, “Bir Çanta da Filistinli Kardeşime” kampanyasıyla dayanışmayı büyütmeyi ve Gazze’deki çocukların eğitim yolculuğuna destek olmayı sürdürüyor.
 

Paylaş

DİĞER HABERLER