31 Mart 2024
GENÇLİK TEŞKİLAT ZİYARETLERİNDE

ÖNDER Gençlik Teşkilatı, Anadolu’nun dört bir yanındaki imam hatip derneklerini ziyaret ederek gençlik birimleriyle bir araya geldi.

31 Mart 2024

Türkiye’nin çeşitli illerindeki İmam hatip öğrencileri, mezunları ve mensuplarıyla dernekler vasıtasıyla bir araya gelen ÖNDER Gençlik ekibi, arkadaşlarıyla iftar programlarında buluştu ve istişarelerde bulundu.

Gençlerle birlikte iftar

Programlar çerçevesinde Kütahya İmam Hatipliler Derneği’nde (KİHMED) iftar yapılırken, ardından gençlik ekibiyle tanışma gerçekleştirildi. Kırklareli’nde imam hatip lisesi öğrencileriyle camide Medine usulü iftar yapıldı. Gençlik ekibiyle toplantı ve hasbihal gerçekleştirildi. Bursa’da Murat Hüdavendigar Camii Külliyesinde itikaf yapan İHL ve İHO öğrencileriyle hasbihal edildi. Genç BİHMED ekibiyle toplantı yapıldı. Iğdır ÖNDER ve Kocaeli İmam Hatipliler Derneği de ziyaret edilen dernekler arasında yer aldı.