Süleyman Dulkar
Denetleme Kurulu Yedek Üyesi
Aslen Kayserili olan Süleyman Dulkar, İstanbul Bağcılar'da doğdu. Ortaöğrenimini TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, yükseköğrenimini ise Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladı. ÖNDER İmam Hatipliler Derneği'nde 2016'dan beri aktif olan Dulkar, çeşitli faaliyetlerde görev aldı. 2019 yılında İstanbul Şehir Üniversitesi Kulüp Başkanı, 2020'de ÖNDER Gençlik Eğitim Koordinatörü, 2021'de ÖNDER Gençlik Üniversite Koordinatörü, Tohum Dergisi Yayın Kurulu Üyesi ve 58. Dönem ÖNDER Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Lise yıllarından beri farklı STK'lar ve kurumlarla temas halinde kalarak gençlik, dergicilik ve eğitim çalışmalarında bulundu. 2013 yılından bu yana profesyonel düzeyde müzikle ilgilenmektedir. Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler, Türkiye’nin Kıbrıs davası ve Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihi gibi alanlara ilgi duymaktadır.