Muhammed Taha Tavman
Komisyon Başkanı
İstanbul Sarıyer’de doğdu. Yeniköy İlkokulu ve Özdemir Sabancı Ortaokulu’nda ilk ve ortaokulu bitirdi. Emniyetevler Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamladı. 1999 yılında Sarıyer Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. İlahiyat Önlisans ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde Kamu Yönetimi lisans eğitimleri aldı. 2002-2005 yılları arasında özel bir şirkette satın alma sorumlusu olarak iş hayatına başladı. 2005 yılında yazılım ve teknik servis hizmetleri alanında şirket kurarak iş hayatını sürdürdü. 2011 Yılında İstanbul Sultanahmet Vakfı’nda Kur’an Kursları ve Öğrenci Yurtlarından sorumlu Vakıf Müdürü olarak calışmaya başladı. Halen Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Çengelköy İmam-ı Azam Kur’an Kursu’nda Vakıf Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. 2013-2018 yılları arasında Sarıyer İmam Hatipliler Derneği Başkanlığı görevinde bulundu. 3 Temmuz 2021 tarihinde 58. Dönem ÖNDER Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. İngilizce ve Arapça bilen Muhammet Taha TAVMAN evli ve 2 çocuk babasıdır.