05 Haziran 2023
ÖNCÜ SPOR’DAN TARİHİ BAŞARI

05 Haziran 2023

Öncü Spor Kulübü sporcularından Abdülkadir Yılmaz minikler judo Avrupa Şampiyonu oldu. Muhammet Vefa Gözcü de Dart Avrupa Şampiyonası’nda üçünü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Öncü Spor Kulübü bünyesindeki profesyonel sporcular, başarılı yolculuklarına devam ediyor. Kulüp üyesi, 10 branşta lisanslı 560 sporcumuz katıldıkları Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonalarından ödüllerle dönüyor.

Türkiye’yi temsil edecek

Kulübün İstanbul’daki sporcularından Abdülkadir Yılmaz, 2-4 Haziran 2023 tarihlerinde Balıkesir’de yapılan Minikler Türkiye Judo Şampiyonasında mücadele etti. Hocası Aydın Susuz’la yoğun bir programda çalışan Yılmaz, 42 kiloda 7 müsabakayı da ipponla alarak Türkiye şampiyonu oldu. Yılmaz, 16-18 Haziran 2023 tarihinde Romanya’da yapılacak olan Minikler Balkan Judo Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

Avrupa üçüncüsü oldu

Sporda sevindirici bir haber de İsviçre’nin Zürih kentinde yapılan müsabakalardan geldi. 2-4 Haziran 2023 tarihlerinde yapılan Dart Avrupa Şampiyonası Swiss Open’da yarışan Muhammet Vefa Gözcü, Avrupa üçüncüsü oldu. İzmir İlhan Varank Spor Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Gözcü, şimdi önümüzdeki başarılar için hazırlanıyor.