25 Mart 2023
ÖNCÜ SPOR İFTARI HACI BEŞİRAĞA’DA

Öncü Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, sporcular ve gençler geleneksel iftarda bir araya geldi.

25 Mart 2023

Öncü Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, sporcular ve gençler geleneksel iftarda bir araya geldi.

Öncü Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, sporcular ve gençler geleneksel iftarda bir araya geldi. Programda misafirlere hitap eden ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, “Yaşadığımız afetin ardından tüm camiamızı bayramda deprem bölgesine davet ediyorum” dedi.

Öncü Spor Kulübü geleneksel iftarı Hacıbeşirağa Külliyesi’nde yapıldı. Programa ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, Öncü Spor Başkanı Hüseyin Kara, ÖNDER eski Başkanvekili Ahmet Kaan, her iki kurumun da yönetim kurulu üyeleri, sporcular, gençler ve aileleri katıldı.

Bayramda kardeşlerimizle olalım

İftar programında katılımcılara hitap eden Abdullah Ceylan, “Rahmet ve bereket ikliminin yine bizleri kuşattığı günleri, bu defa bir afetin ardından yaşıyoruz” dedi. Bu zor günleri ilk günden beri tüm ülkenin desteğiyle kardeşlik hukuku çerçevesinde atlatmaya çalıştıklarını kaydeden Ceylan, “Ramazan’da da hem fiili olarak orada olmaya hem de tüm yüreğimizle kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Bu şekilde idrak ettiğimiz Ramazan-ı Şerif’in ardından bayramın birinci günü de imam hatip camiamızı deprem bölgesine davet ediyorum. Gelin bayramımızı birlikte yapalım, sevincimize, neşemize, acılarımıza ortaklık edelim. Kardeşlerimizin yanında olduğumuzu gösterelim” diye konuştu.

2 aydır bölgedeyiz

Öncü Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Kara da Öncü Spor ailesi olarak mütevazı bir iftar sofrasında buluştuklarını belirterek, “Ülkemizde yaşanan ve 11 ili sarsan depremlerde vefat edenlere Allah'tan rahmet yaralı olanlara Rabbimden şifalar diliyorum” dedi. ÖNDER Gençlik ile birlikte yaklaşık iki aydır Kahramanmaraş'ta insani yardım ve çocuk etkinlikleri gerçekleştirdiklerini belirten Kara, sözlerini şöyle sürdürdü: Bir yanda da branş çalışmalarımıza da devam ediyoruz. İmam hatip okullarımızdaki çalışmalarımızla sporcu sayılarımız her geçen gün artıyor. İmam Hatip Spor Oyunlarımız da Ramazan sonrası kaldığı yerden devam edecek.

El birliği ile atlatacağız

ÖNDER önceki dönem başkan vekili Ahmet Kaan ise, ailece Öncü Spor Kulübü’nün iftarına katıldıklarını belirterek, “Burada, bu çatı altında bizim bir mazimiz ve bitmeyen bir kardeşliğimiz var. Bu kardeşlik hayatta olduğumuz sürece de baki kalacak. Ülkemizin yaşadığı bu büyük felaket karşısında yaşadığı birlik ve beraberliği önemsiyoruz. İnşallah el birliği ile bu günleri atlatarak feraha ereceğiz” ifadelerini kullandı.

Paylaş

DİĞER HABERLER