MÜNAZARA BİRİNCİSİ ROBERT KOLEJİ

İstanbul genelinde liseler arasında düzenlenen münazara turnuvasında Robert Koleji takımı birinci oldu. Turnuvada en iyi konuşmacı unvanını da Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi’nden Barış Yıldırım kazandı.

\r\n\r\n

74 takımın katıldığı münazara turnuvası Kadıköy Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde yapıldı.

Prestijli okullar yarıştı

\r\n\r\n

12-13 Ocak 2019 tarihinde yapılan münazara turnuvasında 20 civarında lise hem kendi takımları hem de liseler arasında oluşturulan bağımsız takımlar ile yarıştı. Bunlar arasından üç tanesi finale kaldı. Final yarışması, Robert Koleji, Kabataş Erkek Lisesi ve Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında gerçekleşti. Yapılan elemelerde ise birinciliği Robert Koleji aldı. Turnuvada Galatasaray Lisesi 3, Robert Koleji 7, Kabataş Erkek Lisesi 8, İstanbul Erkek  Lisesi 3, TEVITÖL 1, Kadir Has Lisesi 4, Nun Koleji 4, İstanbul Kız AİHL 1, Özel Açı  Lisesi 3, Mustafa Saffet Anadolu Lisesi 2, Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi 1, Kadıkoy Erkek  AİHL 3, Kandilli Kız  Lisesi 3, Vizyon Koleji 6, Uluslararası Pendik AİHL 1, Güngören Kız AİHL 1, Şehremini Anadolu Lisesi 1, İstek  Bilge Kağan Lisesi 1 takımla yarıştı.

Rümeysa Kadak jüride

\r\n\r\n

Eski, kıdemli  munâzır; yeni ve en genç  milletvekili olan AK Parti İstanbul milletvekili Rümeysa  Kadak da turnuvada jüri  üyesi  olarak yer aldı. İki gün süren organizasyonda yapılan elemeler sonrası takımlara kupaları verildi.

\r\n