ÖNDER Bölge Toplantılarına Devam Ediyor...

12 Nisan 2015

ÖNDER 5.BÖLGE KOORDİNATÖRLÜĞÜ TOPLANTISI AYDIN`DA YAPILDI

ÖNDER İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği 5. Bölge Koordinatörlüğü toplantısı Kuşadası/Aydın’da 12 Nisan Pazar günü Güvercinada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin toplantı salonunda AYİMDER ’in (Aydın İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği) ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantımız ÖNDER Genel Başkanı Dr. Hüseyin KORKUT, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin TÖRE, ÖNDER Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Mustafa ŞİŞMAN, Aydın İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Seyfullah OKUMUŞ ve Alaaddin YALÇINKAYA, ÖNDER Bölge Sorumlusu Süleyman UÇAL, ÖNDER 5. Bölge Koordinatörü Burhanettin KANSIZOĞLU, Kuşadası ilçe müftüsü Vehbi AKŞİT, Germencik ilçe müftüsü Ömer ÇOBAN, İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÇALIŞKAN, AYİMDER Başkanı Muzzeffer SÖNMEZ, ÖNDER Genel Müdürü Sabri OTAĞ ve İZMİR, MANİSA, AYDIN, MUĞLA İl ve İlçelerden okul müdürleri ve temsilcilerin katılımları ile gerçekleştirildi.

ÖNDER 6.BÖLGE KOORDİNATÖRLÜĞÜ TOPLANTISI AYDIN`DA YAPILDI

ÖNDER İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği 6. Bölge Koordinatörlüğü toplantısı Uşak’ta 11 Nisan Cumartesi günü Uşak Öğretmen Evi toplantı salonunda UŞİMDER ’in (UŞAK İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği) ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantımız ÖNDER Genel Başkanı Dr. Hüseyin KORKUT, ÖNDER Onursal Başkanı İbrahim SOLMAZ ÖNDER Bölge Sorumlusu Süleyman UÇAL, ÖNDER 6. Bölge Koordinatörü Mustafa ÖNSAY, ÖNDER Genel Müdürü Sabri OTAĞ, ÖNDER 5. Bölge Koordinatörü Burhanettin KANSIZOĞLU, UŞİMDER Başkanı İsmet ÇAMBEL ve KÜTAHYA, DENİZLİ, UŞAK VE AFYONKARAHİSAR İl ve İlçelerden okul müdürleri ve temsilcilerin katılımları ile gerçekleştirildi.