Orhan NARİN

1967 Kastamonu doğumlu. Eğitim hayatına Fatih Hobyarlı Ahmet Paşa İlköğretim Okulunda başladı. Orta ve lise eğitimini İstanbul İmam Hatip Lisesi’nde, lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladı.

Ticari hayatına aile şirketi olan Narin İnşaat firmasında çalışmaya başlamış olup, halen kurucusu olduğu NRN Yapı Mühendislik İnşaat Şirketinde inşaat yapım işleri ve tarihi eser restorasyonu alanında ticari faaliyetlerine devam etmektedir. Siyasi hayatına 2001 yılında AK Parti Fatih ilçesi Silivrikapı Mahallesi Kurucu Mahalle Başkanı olarak başladı. 2004 - 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde Fatih Belediye Meclis Üyesi seçildi. Bu sürede Fatih Belediyesi Daimi Encümen üyeliği, Bütçe Komisyonu Başkanlığı yaptı. Halen Kültür Ve Tarihi Eserler Komisyon Başkanlığı, Denetim Komisyonu Başkanlığı ve Belediye Meclisi 2. Başkanvekilliği görevlerine devam etmektedir.

Fatih Kas-Der (Kastamonulular Dayanışma Derneği) Şube Başkanlığı, Kas-Der Genel Başkan Yardımcılığı, Tümsiad İstanbul Şube Başkan Yardımcılığı, İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Dernek Başkanlığı, Sümbül Efendi Cami Dernek Başkanlığı, İstanbul İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği üyeliği, Ensar Vakfı üyeliği, İstanbul İmam Hatip Lisesi Platformu Başkan Yardımcılığı görevi ile sivil toplum kuruluşlarında bulunmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.