16 Mart 2024
ŞAMPİYON SPORCULAR ÖNCÜ SPOR İFTARINDA

Öncü Spor Kulübü; Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonu sporcuları iftarda buluşturdu. Bağcılar Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi’nde yapılan iftara imam hatip liselerinde eğitim gören 60 şampiyon sporcu katıldı.

16 Mart 2024

Öncü Spor Kulübü; Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonu sporcuları iftarda buluşturdu. Bağcılar Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi’nde yapılan iftara imam hatip liselerinde eğitim gören 60 şampiyon sporcu katıldı.

Öncü Spor Kulübü, geleneksel iftar programında Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonu sporcuları bir araya getirdi. İmam hatip camiası ve gençlerin buluştuğu iftarda şampiyon sporculara ödül takdim edildi. 

Sporda öncü, milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirmek üzere çalışmalarda bulunan Öncü Spor Kulübü, geleneksel iftarını şampiyon sporcularla birlikte gerçekleştirdi. Bağcılar Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi’nde yapılan programa, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği ve Öncü Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, şampiyon sporcular, imam hatip lisesi öğrencileri ve aileleri katıldı. 

Şampiyonlar aynı sofrada buluştu

İftara davet edilen sporcular arasında Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonları bulunuyor. İftarda ağırlanan genç sporculara programın ardından çeşitli ödüller de takdim edildi. Programa katılan 60 şampiyon sporcu arasında Esenler Kazım Karabekir İHO öğrencisi ve Muay Thai Yıldızlar Dünya Şampiyonu Seyit Ali Yiğitbilek, Pendik Koca Yusuf AİHL öğrencisi ve Kick Boks Avrupa Şampiyonu Ahmet Kerem Çiçek, Pendik Sezai Karakaç İHO öğrencisi ve Karate Balkan Şampiyonu Burakhan Keskin, Arnavutköy Şehit Onbaşı Murat Şengöz AİHL öğrencisi ve Halter Türkiye İkincisi Nevval Zümre Selçuk, Wushu Sanda Avrupa İkincisi Zeytinburnu Kız AİHL öğrencisi Nur Sultan Aslantaş da bulunuyor. 

8 madalyadan birini getirecekler

Programda katılımcılara hitap eden ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, Öncü Spor’un kurulduğu günden beri gençlerin sporla buluşmasını sağladığını söyledi. Uzun yıllardır lisanslı sporcularının Dünya, Avrupa ve Türkiye’de kazandığı başarılarla spora yön vermeye başladığını kaydeden Ceylan, “Bugün sporcu gençlerimizle birlikteyiz. Onlar ülkemizin bayrağını dalgalandıran büyük başarılara imza atan gençlerimiz. Dünyada ülkemizin adını, imam hatip okullarımızın adını göndere çektiler. Gelecekte spor başlığında da güzel günler bizim olacak” dedi. Gençlerin gelecekte de çok güzel başarılara imza atacaklarını belirten Ceylan, bugün Türkiye’de 8 öğrenciden biri imam hatipli ise 8 madalyadan birini de imam hatiplilerin getireceğini söyledi. 

Olimpiyat şampiyonlukları ekleyeceğiz

İmam hatip okullarında okuyan Dünya, Avrupa ve Türkiye derecesi alan gençlere programa katılımlarından dolayı teşekkür eden Öncü Spor Başkanı Hüseyin Kara, gençler için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Her şehirde, her ilçede ve her okulda yaptıkları çalışmalar ile gençleri sporla buluşmaya devam edeceklerini kaydeden Kara, “Yakın zamanda Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarımıza inşallah olimpiyat şampiyonluklarını da ekleyeceğiz” dedi. 

Paylaş

DİĞER HABERLER