ÖNDER BAŞKANI BEKİROĞLU ADANA'DA

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu ve Gençlikten sorumlu genel başkan yardımcısı Resul Çiftçi Adana ziyaretinde bulundular, okullarda konferanslar verdiler, imza günü ve kitabevi açılışına katıldılar. ÖNDER Adana Başkanı Veysi Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ve Cihannüma Derneği Adana Başkanı Kemal Kavak ile beraber Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı da ziyaret ettiler.

Halit Bekiroğlu, şehirdeki ilk programında Adana ÖNDER Yönetim Kurulu üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Adana müftüsü Hasan Çıınar ve bazı mülki amirler ve eğitimcilerle birlikte din eğitimi ile ilgili istişareler yapıldı.

İmam Hatiplerde Konferans

Ardından beraberinde heyet ile birlikte yapımı devam eden Adana Merkez Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde incelemelerde bulunan Halit Bekiroğlu, Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geçerek öğrencilerin muhtelif çalışmalarını ve etkinliklerini inceledi ve bir söyleşi yaptı.

Resul Çiftçi ise Adana Sarıçam Sofulu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Sabancı Ailesi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti ve öğrencilere konferanslar vererek gençlerle birlikte oldu. Ayrıca Adana’nın gençlik başkanları ve öğrencileriyle de biraraya gelen Çiftçi, çalışma usullerine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

İmza gününe katıldı

Okul ziyaretlerini tamamladıktan sonra Adana Bilim Kitap Kırtasiye’nin açılışına katılan Bekiroğlu, burada yayınlanmış olan kitaplarını okurları için imzaladı ve ziyaretçilerle sohbet etti. Ayrıca bölgedeki yayınevlerini ziyaret eden Bekiroğlu, kitap yayınları, digital yayınlar, kitapseverlerin ilgileri konularında istişare etti.

Valiliğe ziyaret

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, Adana Şube Başkanı Veyis Şahin, Cihannüma Adana başkanı ve dernek üyeleri ile birlikte Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Dernekteki faaliyetler hakkında bilgi veren Bekiroğlu’nun ardından, Vali Demirtaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek yönetimini gerçekleştirdikleri faaliyetlerden dolayı tebrik etti.

“Yol O’nundur” Konferansı

Bekiroğlu Adana’da son olarak Cihannüma Derneği’nin düzenlediği bir organizasyona katıldı. STK temsilcileri ve eğitimcilerin katıldığı programda “Yol O’nundur” başlığıyla bir konferans vererek özellikle eğitim alanında yaptıklarımızı ve eksik bıraktıklarımızı ele alarak müzakereler yapıldı.