ÖNDER 17. BÖLGE TOPLANTISI İÇİN BATMAN’DA

18 Mayıs 2016

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin bölgede ve tüm Türkiye’deki imam hatipleri konuşmak için düzenlediği 17. Bölge toplantısını Batman’da gerçekleştirdi.

Batman İmam Hatip Mezunları Derneği (BİMENDER)’in ev sahipliğinde Batman Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı.

Batman, Diyarbakır, Siirt, Mardin ve Şırnak illerini kapsayan17. Bölge toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, ÖNDER Başkan Yardımcısı Veysel Başar, ÖNDER Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Kılıç, imam hatip mezun dernek başkanları ve temsilcileri katıldı.

Sabah saatlerinde kahvaltıda bir araya gelen temsilciler daha sonra Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin mozaik çalışmalarını ziyaret ettiler. Ardından 17. Bölge Koordinasyon toplantısına geçen temsilciler, bağlı illerin teşkilatlanma çalışmaları ve okullardaki mevcut durumlar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Toplantıya katılan dernek yöneticileri çalışmanın verimli geçtiğini ve bu tip toplantıların bölge illerinde dönüşümlü yapılması gerektiğini ifade ettiler.