Mustafa CANBEY

1975 yilinda Balikesir’in Ivrindi ilçesinde dogdu. 1993 yilinda Balikesir Imam HatipLisesi’ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Iletisim Fakültesi Gazetecilikbölümünü kazandi. Ayni Üniversitenin Halkla Iliskiler Bölümü’nde YüksekLisansini tamamladi. Siyasal Iletisim üzerine okumalar yapan Canbey, “Liderlerin Markalasmasi Üzerine Bir Analiz” konulu tez çalismasi yapti.Canbey, Istanbul Üniversitesi Iletisim Fakültesi Halkla Iliskiler Bölümü’ndehalen doktora ögrencisi olarak akademik çalismalarina devam etmektedir. 15 yillik gazetecilik tecrübesi bulunanCanbey, Türkiye Çocuk Dergisi, Kanal 7, Milli Gazete, Yeni Safak gazetelerindeMuhabir, Istihbarat Müdürü ve Yazar olarak çalisti. Bir süre Prof. Dr. NumanKurtulmus’un Basin Danismanligini yapan Canbey, su anda Basin Ilan KurumuGenel Müdür Yardimcisi olarak görev yapmaktadir. 2003 yilinda evlenen Canbey, biri erkek,digeri kiz iki çocuk babasidir.