Mehmet FINDIKÇI

1977 tarihinde Yahyalı’da (Kayseri) doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Kayseri de tamamladı.1999 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. 2004 Yılında Kadir Has Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı'nda “Gelir ve Kurumlar Vergisi Açısından Kanunen Kabul Edilmeyen Giderler ” konulu tezi ile İşletme (MBA) bölümünde Master çalışmasını tamamladı. Mehmet FINDIKÇI, S.M. Mali Müşavir olup, Beyaz Denetim ’in kurucu ortak ve yönetici olarak mesleki faaliyetine devam etmektedir. Ayrıca Ceza ve Hukuk mahkemelerinde Bilirkişilik yapmaktadır. Muhasebe ve denetim, vergi danışmanlığı, finansal danışmanlık, yönetim danışmanlığı kendisinin uzmanlaştığı alanlardır. Mehmet FINDIKÇI, Hakemli Dergi olan, Mükellefin ve Yaklaşım Dergisinde yayımlanmış makaleleri bulunmaktadır. Siyasi Hayatına Ak Partide başlamıştır. Sırası ile Mali ve idari İşler Başkanlığı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevinde bulunmuştur. 2014-2019 Seçim dönemi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesidir. İngilizce bilmekte olan Mehmet FINDIKÇI, Evli ve iki çocuk babasıdır.