ULUSLARARASI AİHL MÜDÜRLERİ BİRARAYA GELDİ

05 Ekim 2018

Türkiye’nin çeşitli illerinde açılan uluslararası imam hatip liselerinin müdürleri, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Merkezi’nde yapılan toplantıda biraraya geldi. Öğrencilerin demografisi, başarıları, uluslararası etkinliklere katılımlarının değerlendirildiği toplantıda, öğrencilerin gelecek vizyonu da konuşuldu.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Dr. Faik Tanrıkulu başkanlığında yapılan toplantıya, uluslararası imam hatip liselerinin müdürleri, İstanbul İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Akhan ve Dış İlişkiler Komisyonu üyeleri katıldı. Dernek başkanlarının da yer aldığı toplantıda, uluslararası imam hatipler ve burada okuyan öğrencilere ilişkin veriler ele alındı.

Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri ve sorunlarının çözümüne ilişkin istişarelerde bulunulan toplantıda, öğrencilerin demografisi, katıldıkları sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetler, psikolojik danışmanlık, başarı ve ölçütleri, okul veli ilişkisi, öğrenci-öğretmen, öğrenci-yönetici ilişkisi, uluslararası bilimsel ve sosyal etkinliklere katılım, sosyal sorumluluk çalışmaları, öğrencilerin okullarını değerlendirmesi gibi konular da müzakere edildi.