ÖNDER OKUL AİLE BİRLİĞİ İNKİŞAF EĞİTİMLERİ

ÖNDER’in okul ve aile ile ilişkisini sağlayarak bu noktada çalışmalar yapan birimi ÖNDER Okul Aile Birliği Komisyonu, “İnkişaf Eğitimleri” adı altında Türkiye’deki tüm il ve ilçelerde bulunan okulların okul yöneticilerine eğitimlerde bulunuyor.

Okulların can damarı olan ve okul ile aile arasındaki bağı kuran, Okul Aile Birlikleri öğrencilere daha güzel ve kaliteli bir gelecek için düzenledikleri bu eğitimlere okul yöneticileri, il ve ilçelerde bulunan okul aile birliği başkanları ve öğretmenler katılıyor.

PEKİ İNKİŞAF EĞİTİMİ NEDİR?

İnkişaf eğitimleri; yöneticiler için birlikte, destekleyerek, verilerle analitik olarak, sürekli gelişerek ihlasla ve istikamet üzere geçekleştirilen bir eğitimdir. Öğrenci odaklı çalışılan bu eğitim ile sorumluluk, iletişim, üretici düşünme, analitik bakış, ekip-takım çalışması gibi beş ana nokta vurgulanmak isteniyor.

Okullarda aile-okul-sosyal çevre üçgenine katkı sağlamak hedefinde olan eğitimlerin veriler üzerindeki çalışmaları www.onder.org.tr adresinde Okul Aile Birliği sayfasından ve ÖNDER Okul Aile Birliği facebook hesabından görülebilecek.