İMAM HATİP DERNEĞİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

07 Ocak 2019

İstanbul İmam Hatip Liseliler Derneği (İSTİMDER) tarafından “Çocuklar Üşümesin” kampanyası çerçevesinde gönderilen binlerce kışlık mont ve bot Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesindeki imam hatip öğrencilerinin içini ısıttı.

Akçakale İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Halil Kahraman Akçakale’de imam hatip öğrencilerine yönelik başlattıkları "Çocuklar Üşümesin" kampanyası kapsamında her yıl kardeş dernek ve vakıflardan gönderilen kıyafetleri ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtımını gerçekleştiriyor. Bu yıl da İSTİMDER tarafından gönderilen kışlık kıyafetler binlerce imam hatipli öğrencilerin içini ısıttı. İlçede eğitim veren Akçakale Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hatice Kübra Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ömer Hayyam İmam Hatip Ortaokulu, İmamı Gazali İmam Hatip Ortaokulu, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, İbn-i Haldun İmam Hatip Ortaokulu, Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu, Mevlana İmam Hatip Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu, İbn-i Rüşt İmam Hatip Ortaokulu, Farabi İmam Hatip Ortaokulu, Abdülhamit İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilere dağıtımı gerçekleştirdi.

Dağıtımda Akçakale Milli Eğitim Müdürü, okul idarecileri ve okul aile birliği başkanı hazır bulundu. Dağıtımı yapılan kışlık montlar ve botlar çocuklarda büyük bir mutluluk oluşturdu. Veliler ise bu yardımı yapan, vesile olan herkese teşekkür ettiler.