GENÇLERE FOTOĞRAF AKADEMİSİ

Anadolu Ajansı ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneği iş birliğiyle düzenlenen fotoğrafçılık eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

ÖNDER Genel Merkezi'nde düzenlenen sertifika törenine, ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, ÖNDER Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Serap Dönmez, ÖNDER Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıç, ÖNDER Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Babacan, Anadolu Ajansı İstanbul İdari İşler Müdürü Sabri Çelebioğlu, Anadolu Ajansı Haber Akademisi Koordinatör Yardımcısı Hayri Çetinkuş ile davetliler katıldı.

24 saat ders aldılar

ÖNDER tarafından seçilen ve 13 Ekim-17 Kasım'da hafta sonları toplam 24 saat teorik ve pratik ders alan 25 öğrenciye törenle sertifikaları verildi. Törende, ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı Serap Dönmez tarafından Sabri Çelebioğlu ve Hayri Çetinkuş’a hediye takdim edildi.

Hem teori hem pratik

Program kapsamında öğrenciler, teorik eğitimin yanısıra İstanbul'un tarihi ve kültürel yerlerinde uygulamalı eğitim gördü. Öğrencilere, Anadolu Ajansı başfotomuhabiri Sinan Gül tarafından "Temel Fotoğrafçılık", "Fotoğraf Kültürü", "Fotoğraf Makinesinde Teknik Özellikler", "Fotoğrafta Işık Kullanımı", "Haber Fotoğrafçılığı-Foto Röportaj", "Belgesel Fotoğrafçılığı (Doğa, Sokak, Portre ve Mimari Fotoğrafçılığı)" ve "Fotoğraf Çekimi Uygulamaları" konusunda eğitim verildi.