BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI

06 Kasım 2018

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, İlim Yayma Cemiyeti, İlim Yayma Vakfı, Ensar Vakfı ve İnsan ve Medeniyet Hareketi’nin Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS) başarılı olan öğrenciler için başlattığı burs kampanyası sonuçlandı. Burs için başvuruda bulunan öğrenciler www.imamhatipbursu.com adresine kimlik numarası ile giriş yaparak sonuçları öğrenebilecek.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, İlim Yayma Cemiyeti, İlim Yayma Vakfı, Ensar Vakfı ve İnsan ve Medeniyet Hareketi arasında imzalanan protokol ile 2018 LGS’de başarılı olan öğrencilere burs verileceği duyurulmuştu.

Lise sonuna kadar devam edecek

LGS’de yüzde 10’luk dilime girmek, imam hatip tercihinde bulunmak ve okulunda ilk yüzde 15 içinde yer almak şartlarını yerine getirerek başvuruda bulunan öğrenciler arasında yapılan değerlendirme sonucunda kriterlerine yerine getiren öğrenciler ayda 200 TL’lik burs almaya hak kazandı. Bunun yanısıra öğrencilere çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikle destekler de sağlanacak. Öğrencilerin, başarılarını sürdürmeleri halinde bursları lise eğitimleri boyunca devam edecek.