ÖNDER Standı, CNR Kitap Fuarı’nda Açıldı

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, 10-18 Mart 2018 tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen 5. CNR Kitap Fuarı’nda stant açtı. Kültür ve Turizm Bakanı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş, ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, ÖNDER Genel Sekreteri Yunus Tekgöçen ve ÖNDER yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla açılışı yapılan stantta derneğe ait yayınlar sergilenirken fuar boyunca düzenlenecek söyleşilerde de gazeteci, yazar-şair, eğitimci gibi çeşitli mesleklerden ÖNDER Yönetim Kurulu üyeleri, okurlarla buluşup hasbihal edecek, kitaplarını imzalayacak.

10-18 Mart arasında gerçekleştirilmekte olan 5. CNR Kitap Fuarı’nda, ÖNDER’in de bir standı bulunuyor. 5. Hall O-18 numaralı ÖNDER standında derneğin süreli yayınlarının yanısıra, yayınlanan kitaplar, araştırmalar ve raporlar da okuyucunun dikkatine sunuluyor. Süreli yayınlar arasında Tohum Dergisi, Sade Soda ve Talim Dergisi yer alırken, derneğin öncü şahsiyetleri gençliğin istifadesine sunduğu biyografi kitaplarının yanısıra diğer kitaplar da sergileniyor. Öte yandan ÖNDER Genel Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri de fuar boyunca çeşitli konularda söyleşiler gerçekleştirecek, okurlarla biraraya gelecekler.

Söyleşiler

Fuar boyunca Prof. Dr. Recep Şentürk, “Açık Medeniyet Çağında Gençliğin Eğitimi”, Ömer Akgül, “Anlama Okuma”, Muharrem Dinleyici “Sezai Karakoç”, Raif Nas, “Nitelikli Okuma“, Betül Sosyal Bozdoğan, “Hayatın Anlamı ve Yaşama Sanatı”, Serap Dönmez, “Kariyer Planlama ve Meslek Seçimi”, Yard. Doç. Dr. Muhammet Öztabak, “Başarı ve Motivasyon”, Veysel Başar, “Küresel Sistemin Kültür Algısı”, İsmail Sezer, “Çağa İz Bırakan Önderler: Aliya İzzetbegoviç”, Mustafa Canbey, “Medya Çağında İletişimi Yönetmek”, Yard. Doç. Dr. Yasin Çakırel, “Başarı ve Liderlik”, Ersin Çelik, “Sosyal Medya ve İletişim”, Mehmet Ali Erkuş, “Kariyer Planlama”, Mevlana Çakıral, “Sübliminal Mesaj” ve Ahmet Arınç Sönmez, “Öğrenmeyi Öğrenme” başlıklı söyleşilerle okuyucularla birlikte olacak.