MERSİN İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ’NDE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL

26 Ekim 2016

Mersin İmam Hatipliler Derneği'nin 1. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şişman'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını, başkanlık görevini devreden, Abdullah Erkol yaptı.

Başkanlığı sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Erkol, yeni seçilecek yönetime de başarılar diledi.

Daha sonra kürsüye gelen Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şişman, genel kurulların muhasebenin, muhakemenin ve murakabenin yapıldığı toplantılar olduğuna vurgu yaparak, Mersin İmam Hatipliler Derneği'nin olağanüstü genel kurul toplantısının hayırlara vesile olmasını temenni etti. Mersin'de; Mersin İmam Hatipliler Derneği'ne çok görevler düştüğünün altını çizen Şişman, yeni yönetimin bu görevi hakkıyla yerine getireceğine inandığını kaydederek yönetim kuruluna seçilecek olanlara başarılar diledi.

Konuşmaların ardından divan seçimi gerçekleştirildi ve yapılan teklifle Kenan Işık, Mehmet İlbaş ve Ahmet Hatun'dan oluşan divan listesi oybirliği ile kabul edildi.

Dernek tüzüğünde değişikliğin de yapıldığı genel kurulda yönetim ve denetleme kurulu için sunulan liste oybirliğiyle kabul edildi.

Büyük ölçüde yenilenen yönetim kurulu listesi şöyle:

1. Abdullah Hamidi
  2. Ahmet Hatun