İNKİŞAF EĞİTİMİ ÇORUM’DA YAPILDI

10 Mart 2018

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Okul Aile Birliği Komisyonu tarafından düzenlenen İnkişaf Eğitimleri bu hafta sonu Çorum’da yapıldı.

Şehit Osman Arslan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen programa AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Adife Kanar, Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan, Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, okul aile birliği temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Çorum İmam Hatipliler Derneği (ÇORİMDER) katkılarıyla yapılan inkişaf eğitiminden sonra, Okul Aile Birliği Teşkilatlanma Sorumlusu Murat Kaptanoğlu bir sunum yaptı. Program, anket ve değerlendirme forumuyla sona erdi.

Eğitim bizim meselemiz

ÖNDER Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Babacan tarafından verilen İnkişaf Eğitimi’nin açılışında bir konuşma yapan Çorum milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, “Hepimiz bu tür toplantılar yapalım, görüşelim, konuşalım, birbirimize önerilerimizi sunalım. Eğitim bizim meselemiz, inşallah birlikte çalışırsak daha güzel işler başaracağız” dedi.

Ailelerimiz sürece dahil olmalı

ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Mehdi Barçın da konuşmasında, “Bizim derdimiz okullarımızda okul müdürlerimiz, öğretmenlerimizin yanısıra ailelerimizle birlikte hareket ederek okullardaki eğitim kalitemizi artırmaktır. Okul aile birlikleri vasıtasıyla ailelerimizi bu sürece dahil etmek istiyoruz. Sizlerle de bu sebeple biraradayız. İnkişaf eğitimlerini de aynı amaç çerçevesinde sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.