45 GÜNDE ARAPÇA ÖĞRENMEYE VAR MISINIZ?

02 Nisan 2018

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, öğrencilerin yaz aylarında dil becerilerini geliştirmek üzere bir Arapça kampı düzenliyor. Çengelköy Kız Yurdu’nda gerçekleştirilecek ve 45 gün sürecek olan kampta katılımcılar Arapça’ya ilişkin temel bilgileri öğrenerek, dili günlük hayatlarında kullanabilir hale gelecekler.

2018 Yılı yaz ayları için, tam zamanlı “45 Günde Arapça Anlama ve Konuşma Melekesi Kazandırma Dil Kampı” 25 Haziran - 11 Ağustos tarihleri arasında, Üsküdar’da bulunan Çengelköy ÖNDER KIZ öğrenci yurdunda yapılacak.

21 Nisan son müracaat

İlgili öğrencilerin katılacağı ve eğitim sürecinin titizlikle takip edileceği dil kursuna katılmak için son müracaat tarihi 21 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 15.00 olarak belirlendi. Öğrenciler bu tarihe kadar ön şartları ve şartları yerine getirerek başvurularını yapabilecekler.

Destek de var

Dil kursuna katılmak isteyen öğrencilerin öncelikle müracaat formunu doldurup imzaladıktan sonra ilgili adrese göndermeleri gerekiyor. Kampa katılacak öğrencilerden aylık konaklama ve yemek ücreti ödeme gücü olmayan öğrenciler, diğer şartları yerine getirmeleri halinde desteklenecek. Bu öğrencilere de ödeme imkanı sağlanarak kursa katılmalarının önü açılacak.

ÖN  KAYIT

1- Müracaat Formunu doldurup öğrenci ve velisinin imzalamasından sonra aşağıda yazılan mail adresine gönderilmesi,

2- Ön müracaat kabulü için verilen hesaba 100 TL yatırılması,

Başvuru formu için tıklayınız.

KESİN  KAYIT

1- Otuz günlük “ müşterek kelimeler ile cümle oluşturma “ ödevini aksatmadan her gün yapmış olmak.

2- Müracaat fazlalığı halinde ilgi, azim ve kararlılık mülakatını aşmak,

3- Aylık 1000 TL, 45 gün için 1500 TL konaklama ve yemek ücretini vaktinde yatırmak.

4- Kurallara uyma teminatı olarak 500 TL teminatı vaktinde yatırmış olmak.

İLETİŞİM  ADRESİ

2018arapcadilkampi@gmail.com